PRIVE / CORPORATE bericht

FRIS, HIP & FEESTELIJK | WERELDWIJD

“Horst / mps PILOT inhuren voor onze bruiloft was een schot in de roos. Hij is een zeer professionele en ervaren DJ. Dit merkte we al tijdens de voorbereiding;een prettige communicatie en Horst dacht ook op een constructieve manier mee en gaf ons goede tips waar we veel aan hebben gehad. De avond zelf was een groot succes: de dansvloer is geen moment leeg geweest en we hebben ontzettend veel complimenten over de muziek (dus de DJ) gekregen. We hadden ons oprecht geen betere DJ kunnen wensen. MPS Pilot is echt een aanrader!!” Yasser en Maria, Amsterdam, april 2013

Naast zijn publieke optredens verricht mps PILOT zijn DJ-activiteiten ook graag opdiverse feesten zoals diners, openingen, bruiloften en bedrijfsevenementen. Hij doet dit op vele locaties, voor een publiek van diverse komaf, een brede leeftijdsgroep en alle opleidingsniveaus. Hij kijkt wie er voor zijn neus staat (leeftijd / opleidingsniveau / komaf / uitstraling) en past er zijn repertoire, spanningsopbouw en afbouw, in het moment, op aan. De gezelschappen varieren van 50-500 mensen. Hij werkt met diverse bands en solo artiesten die in dit verband naast hem te boeken zijn: percussionisten, blazers en danseressen in verschillende stijlen.

THEMA’S mps PILOT draait ook graag themafeesten als Italie, De Balkan, De Tropen, Afro-Jazz, Asia / India en het Midden Oosten

APPARATUUR mps PILOT kan desgewenst op locatie licht & geluids apparatuur (laten) regelen.

REFERENTIES zijn op aanvraag beschikbaar. Prive & corporate.

FEEDBACK (MARKTPLAATS):

Dj op bruiloft in Utrecht. Geplaatst door Eva Thijssens op 27 jan. ’13. Wat een verademing dat dj mps PILOT op onze bruiloft draaide! Ik vond het spannend van te voren, want ik(wij) hou(den) erg van goede grooves over de hele wereld, maar zou het bezoek, 400 mensen, hier ook van genieten? Gelukkig was het fantastisch! Hij bouwde de muziek op zo’n manier op dat het voor iedereen toegankelijk was. Zoveel mensen hebben de hele avond gedansd, van jong tot oud. En wat ikzelf ook bijzonder vond, was dat zoveel mensen zeiden dat ze in jaren niet zo lekker gedansd hadden. Ja, het was een top bruiloft. Dank je wel, mps PILOT!

DJ bij onze bruiloft in Lisserbroek. Geplaatst door M. de Winter op 25 jan. ’13.
Horst was de perfecte DJ voor onze bruiloft. We wilden muziek horen die mensen met zeer diverse achtergronden/culturen zou kunnen verbinden. Niet slechts 1 groep die zich erbij thuisvoelt, maar uitnodigend voor iedereen die van muziek en dansen houdt, waar hij of zij ook vandaan komt. Dit pakte heel goed uit; hij wist met zijn enorme swingende wereldmix heel veel mensen aan het dansen te krijgen. Daarbij was het fijn dat hij ook al tijdens het eten draaide- rustiger, maar net zo smaakvol!

DJ bij ons huwelijksfeest in Uffelte (Drenthe) door Saskia, op 17 jan. ’11. Horst heeft super gedraaid op onze bruiloft. We hadden zelf veel zin in zijn muziek en waren blij dat ook onze gasten er zo van genoten (ook al was het voor lang niet iedereen muziek waar ze vertrouwd mee zijn). We hebben echt heerlijk gedanst! Ook de samenwerking met een bevriende muzikant was heel geslaagd. Het feest voelde tegelijk super swingend en intiem.

Zomerfeest VPRO met thema Z-Afr. in Hilversum door Jasper op 25 jun. ’10 DJ MPS Pilot heeft een goede sfeer weten neer te zetten op het zomerfeest van de VPRO. Binnen het thema ‘Zuid-Afrika’ wist hij de goede snaar te raken en prettige muziek te draaien. Zelfs met de concurrentie van een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal wist hij nog een flink aantal mensen naar de dansvloer te lokken. Al met al een geslaagd feest en een aanrader voor het verzorgen van dansbare wereldmuziek.

BELUISTER EEN RECENT SETJE:

Wilt u kontakt en / of hebt u specifieke vragen over beschikbaarheid, repertoire, tarieven en eventueel apparatuur neem dan contact op met:

mps PILOT | Horst Timmers
T: 020 68 11 622
M: 06 24 44 74 67
E: office[at]mpspilot.nl